rövid távon magasabb profit

Hadd meséljek el egy történetet. Az egész kisfiúkoromban kezdődött. Egyszer az apám adott egy almát. Eladtam öt dollárért, amiből vettem két másik almát, majd eladtam őket tízért. Ezután négy almát vettem, és húszért adtam túl rajtuk. Ez így ment napról napra, évről évre, egészen addig, amíg apám meg nem halt, és rám nem hagyott 300 millió dollárt.

David Koch

Az elmúlt időszakban bámulatos gyorsasággal fejlődtek a magánszállásokat nemzetközi szinten közvetítő weboldalak, amelyeket a szállodáknál kedvezőbb árfekvést, vagy nagyobb szabadságot kereső turisták keresnek fel.

A megnövekedett keresletet Budapesten is egyre többen szeretnék kihasználni, hiszen jóval magasabb jövedelemre lehet szert tenni, mint hosszú távú kiadással (albérlet). Ezt a tendenciát tükrözi az a tény is, hogy napjainkban több mint 5.000 budapesti magánlakás található az AIRBNB rendszerében, azaz az egyik legnépszerűbb portálon.

Miként érvényesülhetsz a piacon?

Korábban elegendő volt, ha valaki a belvárosi lakását regisztrálta a rendszerbe, szinte garantálható volt a siker. Ma már nagyot változott a helyzet, hiszen a kínálattal együtt az elvárt minőség is növekedett. Ahhoz, hogy a lakásod minél magasabb kihasználtságot érjen el, valamint hogy minél nagyobb nyereségre tegyél szert, folyamatos odafigyelést, munkát igényel. Mindezek tükrében nem nehéz belátni, hogy ez hosszú távon lemondásokkal jár, mivel a turizmusban nincs munkaidő, sem hétvége, sem ünnepnap…

Ne kockáztass…

Ha a HOSTAID csapatára bízod a lakásod, akkor kollégáink a lehető legmagasabb profizmussal és odaadással kezelik azt, ezzel garantálva a magasabb profitot és a gondtalan napokat.

Légy a partnerünk

Kérésedre egy árajánlatot állítunk össze, amelynek része egy komplex pénzügyi elemzés…

kapcsolat felvétele

amiért a hostAid a legjobb választás

néhány szóban összefoglaltuk, hogy miért érdemes minket választanod…

komplex szolgáltatások

Minden olyan jellegű szolgáltatást összegyűjtöttünk számodra, amely szükséges ahhoz, hogy kiemelkedj a többi házigazda közül. Innentől fogva úgy juthatsz magasabb jövedelemhez, hogy a törvényi előírásoknak megfelelsz. Ezzel biztosítjuk számodra, hogy csak az igazán fontos dolgokkal foglalkozhass…

kiemelkedő költséghatékonyság

Ügyfeleink számára az adott időszakban a lehető legmagasabb árat kérjük a vendégeitől, továbbá kedvező árainknak köszönhetően garantáljuk számodra a lehető legkedvezőbb költséghatékonyságot.

megbízhatóság

Csapatunk kiemelkedő figyelmet fordít munkatársaink kiválasztása folyamán a megbízhatóságra, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy ez mennyire fontos mind számodra, mind pedig a vendégeid számára.

AIRBNB | BUDAPEST

A rövid távú kiadás egyik legnépszerűbb formája…

bővebben