SZABAD A SZERELEM: ELINDULT A SZEXI KALANDOKRA SPECIALIZÁLÓDOTT AIRBNB-KLÓN

SZABAD A SZERELEM: ELINDULT A SZEXI KALANDOKRA SPECIALIZÁLÓDOTT AIRBNB-KLÓN

Nem kérdés, hogy az Airbnb zseniális találmány, hiszen utazások során egy szállodánál vagy multikulti és zsúfolt hostelnél jóval autentikusabb helyen (és nem mellesleg alacsonyabb áron)  hajthatjuk álomra fejünket és bepillantást nyerhetünk a helyiek életébe, de legalábbis a lakásukba.

Most pedig az Airbnb-filozófiára építve indult egy hiánypótló vállalkozás, mely a hétköznapitól némileg eltérő szexuális élményekre szomjazó közönséget célozza meg.
A KinkBnB nevű oldal szokatlan helyszíneket, úgy mint börtöncellákat, sötét pincéket és “felnőtt játszóházakat” kínál bérlésre azok számára, akik egy nem mindennapi légyottra vágynak. Az oldal egyelőre főleg az Egyesült Államokban kínál romantikus és kevésbé romantikus szerelmi fészkeket, de már világszerte 100 városból és 30 országból érkeztek hirdetések.

A cég marketingigazgatója, Ryan Galiotto hangsúlyozta, hogy a kezdeményezés fő célja a szexuális szabadság propagálása és a társadalmi stigmák eltörlése. A BDSM és egyéb fétiseknek (szó szerint) teret adó KinkBnB a

szex-pozitív Airbnb-ként

definiálja magát és elindulása óta már több mint 10 000 fős közösséggé nőtte ki magát, ahol a kalandos és kíváncsi felhasználók pár kattintással legvadabb szexuális fantáziáik kellős közepén találhatják magukat. Szabad a szerelem!

forrás: www.phenomenon.hu